2022 in cijfers

Het jaar 2022 heeft haar eindbestemming bijna bereikt en ook dit jaar reed Wim Claes Transport & Logistiek weer een knap parcours met indrukwekkende hoogtepunten. In deze blog schijnen we ons licht op enkele opmerkelijke cijfers van het afgelopen jaar.

In hoogste versnelling raasde de Wim Claes sneltrein doorheen 2022, met als tussenstops de succesvolle uitrol van het e-CMR project, indrukwekkende teambuildings en een uitbreiding in ons distributienetwerk en warehousing. Ondertussen groeide WCTL verder uit tot een people first company. Ook met nieuwe werknemers en trucks aan boord bleef het diepgewortelde DNA van Wim Claes overeind. We zetten de meest opvallende cijfers op een rijtje:

 

  • Ons wagenpark groeide met 25 nieuwe voertuigen, waarvan 8 trekkers, 5 vaste vrachtwagens, 11 trailers en een bestelwagen.
  • Er kwamen 24 nieuwe voltijdse mensen aan boord en 6 chauffeurs op oproepbasis.
  • Er is een grote kans dat je ons spotte op de weg want er reden dagelijks 70 voertuigen In totaal goed voor 80 ritten.
  • Dagelijks vervoerden we 650 laadmeters voor de Benelux. Wist je dat dit overeenkomt met 1,95 km aan goederen achter elkaar?
  • Tot slot hebben we heel wat wegen versleten en landen doorkruist in 2022. Dit was goed voor 5.157.000 afgelegde kilometers. Doen we volgend jaar nog beter?

 

Wil jij in 2023 richting een mooie toekomst rijden? Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek!