Afslag richting nieuwe job

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994 en is gevestigd in Genk. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar meerdere gedreven chauffeurs om ons team te versterken.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische onderneming en met toffe collega's? Lees dan snel verder!

 

Over Wim Claes transport & logistiek


Van een briefomslag tot een vracht van 10 ton … sinds 1994 bezorgen wij de goederen van onze klanten over heel Europa. Vaak hebben deze ladingen afwijkende afmetingen of moeten ze met extra zorg behandeld worden. En juist daarin ligt onze sterkte! Wij zijn gespecialiseerd in sectoren als HVAC, bouw, automotive en events, maar je kan ons inschakelen voor elk soort transport. Met meer dan 55 chauffeurs & 47 voertuigen bieden wij een oplossing op elke vraag.

 

Openstaande vacatures

 

- Als voltijds chauffeur C en/of CE kom je terecht in een dynamisch team van een groeiende familiebedrijf met een mooi verzorgd en nieuw wagenpark met allemaal euro 6-motoren. Inclusief een correcte en haalbare werkplanning met respect voor rij- en rusttijden. We zoeken zowel chauffeurs voor dagwerk in de Benelux als vlinderwerk.


- Als gepensioneerd chauffeur op oproepbasis met rijbewijs C (CE is pluspunt)  schakelen we je in voor uiteenlopende opdrachten.

 

Startplaats = Genk. Perfecte kennis van het Nederlands vereist (Frans is zeker een pluspunt).

 

Ben je geïnteresseerd? Of ken je iemand die in aanmerking komt? Stuur dan snel een mailtje naar info@wimclaes.be of vul het contactformulier in op https://www.wimclaes.be/sollicitatie