Eerste Ford Truck in België

Vorige week mochten we, in samenwerking met CTSL, onze F-MAX in ontvangst nemen. En dat is de eerste Ford Truck die in België rondrijdt! "We zijn heel blij met de aanwinst en eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich, want mijn vader reed vroeger al met Ford Trucks", aldus zaakvoerder Wim Claes.

 

Vandaag rijden de chauffeurs van Wim Claes voornamelijk met Mercedes-vrachtwagens en dat zal grotendeels ook zo blijven in de toekomst. Maar deze Ford Truck F-MAX kwam er bijna bij toeval.  

 

Wim Claes vertelt: "Stockvoertuigen zijn schaars. Toen we een nieuwe vrachtwagen zochten, kregen we een voorstel van onze buren CTSL om de F-MAX die zij in demo hadden te testen. We zijn op dat voorstel ingegaan en de vrachtwagen viel zo in de smaak dat we hem meteen bestelden". De F-MAX rijdt ondertussen al meer dan een week rond. Het wagenpark van Wim Claes telt met deze nieuwe aanwinst 47 stuks.

 

"Qua prijs-kwaliteitverhouding zit het volgens ons goed met de F-MAX. De chauffeur die ermee rijdt, is enthousiast over zijn nieuwe voertuig. Het rijdt zacht, het verbruik is in lijn met de voertuigen die we al in park hebben, en de looks mogen er ook zijn. Alleen verliest de chauffeur soms tijd omdat iedereen de F-MAX wil zien,” besluit Wim Claes met een knipoog.