Nieuw magazijn in Genk

De afgelopen jaren maakten we een forse groei door. Zowel het aantal chauffeurs als voertuigen verdubbelde bijna. Met distributie en warehousing breidde ook ons dienstenpakket uit. Om hier nog mee op in te zetten, verhuizen we naar een groter magazijn aan de Oosterring in Genk. Goed voor 3.300 m2 aan ruimte.

Het een nieuw magazijn aan de Oosterring in Genk is niet alleen een mooie zichtlocatie, maar met een oppervlakte van 3.300 m2 hebben we hier de ruimte om onze ambitieuze toekomstplannen op vlak van distributie en warehousing waar te maken. Naast (snel)transport zijn we vandaag namelijk al actief in distributie en warehousing.

Met logistieke oplossingen op maat verbeteren we niet alleen de efficïentie, maar ontzorgen we onze klanten én reduceren we ook vaak de kosten. Wij nemen daarom graag de hele logistieke flow op ons. Van op- en overslag, handling, stockbeheer tot just-in-time-delivery. Bovendien zetten we erg in op digitalisering. Real-time-tracking bijvoorbeeld is perfect mogelijk.

Interesse om ons nieuwe magazijn te bezoeken? Of om samen te werken? Neem dan snel contact!