Wij zoeken een planner, magazijnier én meerdere chauffeurs

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde transportplanner en meerdere gedreven chauffeurs om ons team te versterken.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische onderneming en met toffe collega's? Lees dan snel verder!

 

Over Wim Claes transport & logistiek


Van een briefomslag tot een vracht van 10 ton … sinds 1994 bezorgen wij de goederen van onze klanten over heel Europa. Vaak hebben deze ladingen afwijkende afmetingen of moeten ze met extra zorg behandeld worden. En juist daarin ligt onze sterkte! Wij zijn gespecialiseerd in sectoren als HVAC, bouw, automotive en events, maar je kan ons inschakelen voor elk soort transport. Met meer dan 40 chauffeurs & 35 voertuigen bieden wij een oplossing op elke vraag.

 

Openstaande vacatures


- Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van de beschikbare middelen inzake transport (chauffeurs en vrachtwagens/bestelwagens/...). Tijdige levering en efficiëntie staan hierbij centraal. Ontdek hier meer info.

 

- Als magazijnier maak je pallets klaar en volg je de magazijnadminstratie op. Regelmatig spring je bij als chauffeur en heb je ervaring met hef- en reachtruck. Ontdek hier meer info.


- Als distributiechauffeur C en/of CE kom je terecht in een dynamisch team van een groeiende familiebedrijf met een mooi verzorgd en nieuw wagenpark met allemaal euro 6-motoren. Inclusief een correcte en haalbare werkplanning met respect voor rij- en rusttijden. Ontdek hier meer info.


- Als chauffeur op oproepbasis – als bijverdienste / ook voor gepensioneerden - schakelen we je in voor uiteenlopende opdrachten. Ontdek hier meer info.

 

Ben je geïnteresseerd? Of ken je iemand die in aanmerking komt? Stuur dan snel een mailtje naar info@wimclaes.be of bel tussen 8u30 en 17u naar 0485 27 51 59.