Nieuws

We zoeken een logistiek bediende met ‘schwung’. Je staat in voor de administratie die samenhangt met de geplande en uitgevoerde transporten.

Lees meer

Ben jij een planner in hart en nieren en heb je een zwak voor de logistieke sector? Dan ben jij de geknipte transportplanner die wij zoeken!

Lees meer

Beschrijven een hands-on en people-first mentaliteit jouw werktethiek? En vertaal jij strategische doelen naar operationele plannen alsof het peace of cake is? Dan ben jij de geknipte operations manager Voor Wim Claes Transport & Logistiek!

Lees meer

Het jaar 2022 heeft haar eindbestemming bijna bereikt en ook dit jaar reed Wim Claes Transport & Logistiek weer een knap parcours met indrukwekkende hoogtepunten. In deze blog schijnen we ons licht op enkele opmerkelijke cijfers van het afgelopen jaar.

Lees meer

We zoeken een voltijds magazijnmedewerker, liefst mét ervaring in de logistieke/transportsector. Ploegensysteem (9u-17u30 en 14u-22u30)

Lees meer

Gezocht: Chauffeurs CE (distributie) Benelux | Chauffeur CE (pendelwerk) | Chauffeur C (nachtwerk)

Lees meer

e-CMR is al enkele jaren een buzzwoord in de logistieke sector. Toch is slechts 1% van de bedrijven hiermee aan de slag. Dure IT-aanpassingen & ingrijpende veranderingen in bekende routines vormen struikelblokken. Wim Claes Transport & Logistiek tackelt deze obstakels en kiest resoluut voor de digitale afslag en rolt de e-CMR uit voor de volle 100%. Lees alles over onze aanpak en de voordelen ervan in onze nieuwe blog.

Lees meer

Wim Claes transport & logistiek is een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijds magazijnmedewerker in dagdienst

Lees meer

Wim Claes transport & logistiek is een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Om ons planningsteam te versterken, zoeken wij een voltijds transportplanner.

Lees meer

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega, een CE-chauffeur voor nachtritten.

Lees meer

Wij zoeken chauffeurs C distributie Benelux en chauffeurs CE distributie/ volle vrachten Benelux

Lees meer

De redactie van Trends Magazine selecteert voor de 21ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. En dit jaar hoort Wim Claes bij één van die gelukkigen.

Lees meer

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar een administratieve medewerker / planner om ons team te versterken. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische onderneming en met toffe collega's? Lees dan snel verder!

Lees meer

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde chauffeurs om ons team te versterken. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische onderneming en met toffe collega's? Lees dan snel verder!

Lees meer

Vorige week mochten we, in samenwerking met CTSL, onze F-MAX in ontvangst nemen. En dat is de eerste Ford Truck die in België rondrijdt! "We zijn heel blij met de aanwinst en eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich, want mijn vader reed vroeger al met Ford Trucks", aldus zaakvoerder Wim Claes.

Lees meer

Een efficiënte distributie en warehousing is cruciaal voor groeiende bedrijven. Wim Claes heeft een grote lading aan ervaring hierin. Ontdek het in onze blog.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de transportsector is in 2021 geen optie maar een must voor Wim Claes. En dat lichten we graag toe in dit artikel.

Lees meer

Onze nieuwe aankoop: de Moffet meeneemheftruck of kooiaap. Geen lange wachttijden meer omdat er geen gepaste heftruck voorhanden is, want wij hebben vanaf nu zelf onze heftruck bij. Handig voor verschillende type ladingen en zowel lichte als zware goederen. Als onze chauffeurs kregen ondertussen een opleiding voor onze nieuwe Moffet meeneemheftruck juist te hanteren. 

Lees meer

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde transportplanner en meerdere gedreven chauffeurs om ons team te versterken. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische onderneming en met toffe collega's? Lees dan snel verder!

Lees meer

Om de veiligheid van onze chauffeurs én andere weggebruikers te garanderen, is een goede spiegelafstelling cruciaal. O.a. om dodehoeksongevallen te voorkomen is dit erg belangijk.

Lees meer

In plaats van een 'gewone' achteruitkijkspiegel zijn onze laatste nieuwe voertuigen uitgerust met innovatieve Mirror Cams.

Lees meer

Onze 35 voertuigen & 40 chauffeurs op 1 foto krijgen... dat blijkt niet makkelijk. Dat ondervonden we tijdens onze fotoshoot in de zomer.

Lees meer

Onze nieuwe aankoop is de Moffet meeneemheftruck of ook wel kooiaap genoemd

Lees meer

We reden niet mee met het nationaal défilé … maar Wim Claes snel-transporten leverde wel de tribunes waar menig VIP op kon plaatsnemen.

Lees meer

De afgelopen jaren maakten we een forse groei door. Zowel het aantal chauffeurs als voertuigen verdubbelde bijna. Met distributie en warehousing breidde ook ons dienstenpakket uit.

Lees meer

Wim Claes Snel-Transporten is een familiebedrijf opgericht in 1994. De afgelopen jaren groeiden we sterk en ook de komende periode staan er heel wat uitdagende opdrachten op de planning. Daarom zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs om ons team te versterken.

Lees meer