Diensten

Transport

Van een briefomslag tot een vracht van 10 ton … sinds 1994 bezorgen wij de goederen van onze klanten over heel Europa. Vaak hebben deze ladingen afwijkende afmetingen of moeten ze met extra zorg behandeld worden. En juist daarin ligt onze sterkte!

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in sectoren als HVAC, bouw, automotive en events, maar je kan ons inschakelen voor elk soort transport. Met meer dan 75 chauffeurs & 58 voertuigen bieden wij een oplossing op elke vraag.

Express

Express nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ons ruime gamma aan verschillende voertuigen leveren we elk pakket op een efficiënte en snelle wijze in heel Europa en zelfs verder.

Verstuur je een kleine zending? Dan brengen onze bestelwagens jouw pakket veilig én snel tot op de plaats van bestemming. Voor grote zendingen schakelen we onze moderne vrachtwagens in.

Distributie

Van op- en overslag, order- en voorraadbeheer tot distributie naar de eindklant … bij ons kan je terecht voor elke stap in de logistieke keten. Tijdens het distributieproces focussen wij op zo kort mogelijke levertijden én tegelijk een zo hoog mogelijke vullingsgraad van onze voertuigen.

Hierdoor blijft de transportkost onder controle en kan je steeds rekenen op de beste kwaliteit.

Warehousing

Heb je tijdelijk of permanent opslagruimte nodig? Wij slaan jouw goederen professioneel en vakkundig op in ons warehouse. Door onze jarenlange kennis, persoonlijke opvolging en kwalitatieve faciliteiten bieden wij net dat tikkeltje extra.

Ons magazijn telt 6.000 m2 aan opslagruimte en is gesitueerd in het hart van Limburg. Vlakbij de E314 en E313 zijn we zowel snel bij onze klanten als bij onze eindbestemming.

Waarom voor ons kiezen

  • 75 chauffeurs
  • up-to-date fleet met 58 voertuigen
  • 7 dagen op 7 bereikbaar
  • 30 jaar ervaring
  • 3.300 m2 magazijn
  • real-time tracking
  • persoonlijke opvolging

Wie we zijn

Wim Claes transport & logistiek is een familiebedrijf uit Diepenbeek. Een briefomslag of een vracht van 20 ton? Al sinds 1994 vervoeren wij alle goederen over heel Europa.