Jouw partner voor distributie en warehousing

“Distributie en warehousing, zijn dat geen synoniemen?” Nee, toch niet. Hoewel ze vaak door elkaar gebruikt worden, hebben deze termen een andere betekenis. Warehousing focust zich op de opslag van goederen en producten terwijl bij distributie ook order-, voorraadbeheer en transport een rol spelen. En laat Wim Claes nu net een krak zijn in allebei. In deze nieuwe blog kom je alles over te weten onze aanpak en troeven.

 

In een wereldeconomie waar de ene innovatie de andere opvolgt en de tijd steeds sneller lijkt te tikken, is een efficiënte distributie en warehousing niet meer weg te denken. Wist je trouwens dat er vorig jaar in België maar liefst 284 miljoen ton goederen over de weg vervoerd werden? De verwachtingen van zowel leveranciers als eindklanten liggen daarbij steeds hoger. Denk maar aan snelle levering, vlotte track & trace, kwalitatieve verpakking, ...

 

Wil jij de verwachtingen van je klanten overtreffen? Besteed je warehousing en distributie dan uit aan Wim Claes. Bij ons ben je geen nummer, maar mag je een menselijk aanpak op maat verwachten. Wij hebben bovendien een grote lading aan ervaring en geen enkele uitdaging is te groot voor ons. Hieronder enkele van onze troeven:

 

  • Ons magazijn is gesitueerd in hartje Limburg op een boogscheut van de E313 en E314. Hierdoor kunnen we zelfs de uithoeken van de BeNeLux makkelijk bereiken.

 

  • Met een opslagruimte van 6000m2 is er in ons magazijn altijd voldoende ruimte beschikbaar, dit zowel voor opslag in bulk of in rekken.

 

  • Bovendien is het uitgerust met de laatste nieuwe technologieën. Zo investeerden we zopas in een gespecialiseerde zuiginstallatie die ronddwarrelend stof opvangt zodat de goederen in een stofvrije omgeving terechtkomen.

 

  • Van medische apparatuur tot tuinmeubelen, HVAC en bouwmaterialen, bij ons is elke sector en alle goederen

 

  • Alle goederen worden gesorteerd, gestockeerd en vervoerd vanuit één centrale hub en ditgebeurt in eigen beheer. Door te werken met slechts één overslagpunt is de kans op schade veel kleiner en blijft de kwaliteit behouden.

 

  • Sinds kort is er ook een nachtmagazijnier in dienst die de beveiliging voor zijn rekening neemt. Hiernaast helpt hij ook met het sorteren en klaarzetten van goederen waardoor wij nu ook de klok rond werken.

 

  • Tot slot rijden onze chauffeurs 24u op 24u en zijn supersnelle leveringen dus verzekerd.

 

En hier stopt het niet voor ons. Snel schakelen zit in ons bloed. Meer info over onze distributie en warehousing? Of wil je graag kennismaken? Neem dan snel contact op!